Rekryteringsverktyg

ReachMee logo

 

 

Hela rekryteringsprocessen på ett ställe!

Aditro har ett samarbete med ReachMee för rekryteringslösningar. ReachMee erbjuder en marknadsledande lösning för att hitta, rekrytera och anställa talanger och används dagligen av smarta organisationer som vill rekrytera effektivare och öka chanserna att hitta rätt person till rätt plats. Med rätt teknik, djupa insikter i rekryteringsprocesser och en passion för att lösa sina kunders utmaningar har ReachMee tagit en stark position på den nordiska marknaden. De över 450 kunderna återfinns inom både privat- och offentlig sektor och lösningen används av stora såväl som mindre företag, däribland NCC, Clas Ohlson och McDonalds. ReachMee har kontor i Göteborg, Oslo, Kiev och huvudkontor i Stockholm.

Tryggt och säkert rekryteringsverktyg

ReachMee är en beprövad leverantör med 15 års erfarenhet av att utveckla och leverera stödsystem för HR ISO-certifierad drift. De har blivit valda av och jobbar aktivt med flera organisationer med omfattande krav på säkerhet och kunskap.

Innovativa lösningar i framkant

ReachMee Aditros rekryteringssystem med innovativa lösningar i framkantMed ReachMee får ni ett kraftfullt, anpassningsbart och skalbart rekryteringsverktyg för alla rekryteringsutmaningar. 

  • Möjlighet att händelsestyra och automatisera rekryteringsprocessen.
  • Kraftfullt stöd för att samarbeta, även utan krav på inlogg.
  • Arbeta direkt i smartphone eller surfplatta eftersom systemet är helt responsivt.
  • Arbeta strategiskt och operativt med rekrytering genom definierade processer, mallar, ramverk och automatiserad flöden.
  • Attraktiva och lättnavigerade karriärssidor.
  • Ansökan utan konto och med ett par knapptryck använda LinkedIn- eller Monsterprofil.

 

Är du intresserad av kompetensutveckling kan du se vad vi har att erbjuda här.