Karriär på Aditro

 

Vad är viktigt för dig när du väljer arbetsgivare?

Vi skulle kunna berätta att Aditro är en branschledande leverantör av personal- och ekonomihanteringslösningar för den nordiska marknaden och att vi har fler än 800 experter i Sverige, Finland, Norge och Estland.

Det låter ju bra – men det du egentligen vill veta är vad som gör Aditro till rätt arbetsgivare för dig?

Aditro - Karriärföretag 2017 och Certifierad arbetsgivareFör det första så arbetar vår personalstyrka på 800 personer inom en rad olika områden, bland annat som produktchefer, säljare, personalexperter, konsulter inom ekonomisk förvaltning, applikationsexperter, lönechefer, controllers, projektledare, utvecklare och testare. Vi kan erbjuda dig många intressanta karriärvägar för en rad olika produkter och tjänster. Dessutom uppmuntrar och hjälper vi vår personal att hitta sina egna karriärvägar inom Aditro.
 
För det andra så söker vi inte endast efter erfaren personal – vi söker även efter personer som är i början av sina karriärer och som har drivkraften och viljan att vidareutvecklas. Aditro kan ge dig möjligheten att utvecklas och dela med dig av dina kunskaper. Hos oss möter du nya utmaningar och får chansen att ta din karriär till nästa nivå.

Våra kunder är både stora och små organisationer och de representerar flera olika branscher inom både den privata och offentliga sektorn – och av den anledningen söker vi efter personer med olika bakgrunder. Utan vår kunniga och engagerade personal kan vi inte hävda att vi förstår våra kunders ekonomi- och personalprocesser!
 

För att fortsätta vara framgångsrika vill vi att vår personal ska vara nöjda med sina arbeten och ha de allra bästa kunskaperna. Vi erbjuder personalutbildningar inom standarder och tekniker som ITIL, Scrum och .NET, och finslipar hela tiden på yrkeskunskaperna hos chefer och anställda med kundkontakt.
 

Vi vill vara en bra arbetsgivare – och vi tror att vi är det. Varför skulle annars vår personal stanna i över tio år i genomsnitt?
 

Läs mer om Aditro hos Karriärföretagen.