Lars Lundgren - Applikationskonsult lön

Lars Lundgren - Applikationskonsult Lön

Intervju med Lars Lundgren som jobbar som Applikationskonsult inom lön hos oss på Aditro.

Du jobbar idag som applikationskonsult inom lön. Hur ser en dag på jobbet ut för dig?

Jag har varit anställd här i ett år ungefär och jobbar i mitt första projekt nu. Just nu är vi i analysfasen där vi skissar på lösningar för kunden och försöker samtidigt hitta smarta genvägar till nästa projekt. Jag har täta, nästan dagliga avstämningar med kunden. Hela mitt första år har jag haft en mentor vilket innebär att följa med, gå bredvid och se hur hon jobbar. Nu kör jag själv men jag har stark uppbackning från teamet och hela företaget. Det finns alltid någon att fråga och jag får alltid snabba svar.

Vad är roligast med ditt arbete?

Att man får fria händer, får vara kreativ och komma med egna lösningar. Man har frihet under ansvar och förtroendet att styra över sin tid. Det är alltid nya utmaningar, särskilt för mig som ny. Varje dag dyker det upp nya saker och frågor att lösa - det tycker jag är jättespännande.

Hur kom det sig att du sökte till Aditro?

Jag hade haft ögonen på Aditro ett tag innan jag sökte och haft flera tidigare kollegor som gått över till Aditro. Jag blev tipsad av en gammal kollega om den här tjänsten och blev intresserad. Komplexiteten och stimulansen är det som lockar mest för mig. Jag har alltid haft en tendens att söka mig till sånt som jag inte riktigt begriper, för att sen komma ut på andra sidan och förstå hur det funkar.

Vem skulle tycka om att jobba i ditt team?

Den som gillar utmaningar och att lösa komplexa frågor. Det är aldrig samma uppgifter från dag till dag, även om det förstås finns en röd tråd som man följer så är det helt olika från kund till kund så man måste gilla variation. Det är också viktigt att kunna jobba självständigt, vi jobbar i team men vi har ändå helt egna projekt. Men vi har ändå ett jättebra samarbete och har en stark gruppkänsla, man behöver kunna ställa frågor för att kunna klara sig själv och ett sådant klimat har vi både inom teamet och på företaget generellt. Jag tycker det känns som att hela Aditro är en enda stor grupp.

Varför tycker du man borde söka jobb hos oss på Aditro?

Stämningen är så bra på företaget. Aditros ledning har visioner och blickar framåt med tydliga mål – och det märks på hela företagskulturen.

Vill du bli Lars kollega?

Klicka här för att se våra lediga jobb >>